Sieradendoosje met muziek - Lief konijntje

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ450

Geniet van dit geweldige vierkante juwelendoosje. Het doosje heeft een muziekje, een spiegeltje en een dansend konijnen-poppetje. Je hoeft enkel het deksel op te tillen en aan het hendeltje draaien om de prachtige deuntje te horen. Deze muziekdoos speelt 'Let me call you Sweetheart' van Leo Friedman.

23,95 €

21,56 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06596

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Lief sieradendoosje La chanson du Lapin Choux. Je kan er sieraden, muntstukken of andere leuke verzamelingen perfect in kwijt. Een wondermooi geschenk voor elk kind.

Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 8,5 cm

Djeco's sieradendoosjes geven je slaapkamer een vrolijke touch. De collectie van de heerlijke houten sieraden- of muziekdoosjes entertainen jong tot oud.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Rita C.
  •  de 02/12/2020
Leuk doosje wel nogal klein. Wel heel fijn om het konijntje te zien draaien op het zacht muziekje
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!