Siliconen bowl - Slak - roze

Staat: Nieuw product

Rice

RI236

Choose Happy met Rice! (6)

Deze slak wil er altijd bij zijn als je kleintje zijn groentjes eet of wil smullen van lekkere fruitpap. Dankzij het flexibel materiaal kan deze bowl niet breken als hij op de grond valt en blijft hij kleven aan de tafel. Super handig!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIBOW-SISNI

SamenstellingenSiliconen
TypeBowls
KleurRoze
Korting- 40 %

Roze kom Slak uit de collectie van Rice is ideaal om je kleintje(s) eten te geven. Makkelijk vast te houden en dankzij de sliliconen ring blijft de bowl kleven aan de tafel. Ook verkrijgbaar in blauw.

Materiaal: 100% siliconen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
914.214.20.17
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories