Sonny Angel - Circus Serie 2022

Gelukspoppetje in een blind box

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH552

Het is showtime! De Circus-serie van Sonny Angels, oorspronkelijk gelanceerd in 2019, is vernieuwd met nieuwe personages, felle kleuren en fantasievolle kostuums!

14 jaar zijn verstreken sinds de geboorte van Sonny Angel, die werd geboren om ons allemaal te laten lachen en iets leuks aan ons leven toe te voegen. Vanuit de hoek van een kamer naar een prominent plek op een plank, heeft hij overal ter wereld glimlachjes en vreugde gebracht.

Te koop per stuk in een blind doosje.

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65789

Laat je verrassen door de immens vele varianten van deze geluksbrenger die in een “blinde” verpakking worden verkocht: je weet dus niet op voorhand welke Sonny Angel je krijgt. Dit maakt van de Sonny Angels echte collector's items!

He may bring you more happiness.

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte Musthave. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De 'Circus-serie' bevat 8 kleurrijke figuurtjes uit de Circuswereld. Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot. De circusdirecteur, een clown of een beer. welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!