Sonny Angel Hippers Serie

Gelukspoppetje in een blind box

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH551

De nieuwste serie van Sonny Angel is gearriveerd: Hippers. Deze schattige engeltjes zijn supercute en kunnen overal worden geplaatst: op je computerscherm, smartphone, fotolijstje en nog veel meer. Waar je je sonny angel hipper ook neerzet, hij zal absoluut je dag opvrolijken!

Deze serie bestaat uit 12 verschillende poppetjes en één geheime variant. Ze worden verkocht in blinde doosjes, dus het blijft een verrassing welk poppetje je zult ontvangen. Het poppetje kiest jou uit om geluk te brengen.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65748

Deze schattige geluksbrengers zijn overgewaaid uit Japan en hebben zich ontwikkeld tot echte verzamelobjecten. De blosjes op hun wangen, vleugeltjes en het eenvoudige ontwerp zijn typerend voor Sonny Angel.

Deze figuurtjes, elk 7,5 cm groot, zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. Sonny Angels worden verkocht in een 'blind box': ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kunt kiezen uit een engeltje uit een specifieke serie, maar je weet van tevoren niet welk figuurtje je uit die serie zult ontvangen. Het is dus niet jij die de Sonny Angel kiest, maar de Sonny Angel die jou kiest!

  • Formaat: 7,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Afkomstig uit Japan
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!