Souza for Kids - Haarclips Jutta - strik - fuchsia

Set van 2 fuchsia strikspeldjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA1346

Schitterende accessoires van Souza for kids! (297)

Een mooi setje van 2 haarclips om het kapsel van jouw kleine meid op te fleuren! De haarclips zijn afgewerkt met een mooie fuchsia strik.

Perfect voor losse haartjes weg te steken of voor vast te klippen in een vlecht of staart.

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106512

TypeHaarclips

Haarclips Jutta - strik van het prachtige verkleedmerk Souza for Kids. In de set zitten 2 haarspeldjes van ongeveer 4,5 cm in een mooie fuchsia kleur.

De haarspeldjes hebben een eenvoudige 'klik'-sluiting.

Inhoud: 2 fuchsia haarclips
Afmetingen: 4,5 cm

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories