chouette balle musicale

speelse baby geluidenbal (6 m)

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19685

Kijken, voelen, tasten, luisteren... dit geluidenbal biedt kinderen een heleboel mogelijkheden en blijft lang interessant. Om de verschillende...

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5921

Kijken, voelen, tasten, luisteren... dit geluidenbal biedt kinderen een heleboel mogelijkheden en blijft lang interessant. Om de verschillende prettig en natuurlijk klinkende geluiden te beluisteren, hoeven de kinderen slechts met hun vinger de zilverkleurige stiksels aan te raken. Dat bevordert de fijne motoriek, het gehoor en de muzikaliteit. Draai de bal rond en ontdek en betast nog vele andere elementen.

De geluidenmodule met volumeregelaar (2 standen), stand-bymodus en uitschakelknop is uitneembaar. Voor baby'tjes vanaf 6 maanden. Geluiden: tjilpen, slurpen, niezen, golven. Exclusief batterijen (1.5 V AAA). Materiaal: polyester, wasbaar zonder geluidenmodule. Diameter: 16 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1616160.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.