Stoer houten zwaard & schild - Wolf

Staat: Nieuw product

Vilac

JT184

Echte krijgers verdienen de mooiste accessoires. Dit houten zwaard met schild is geverfd in mooie blauwe tinten en op het ronde schild staat een stoere wolf.

Ideaal om je viking-, ridder- of krijgerskostuum af te werken. Stoer speelgoed om cadeau aan je kleine bandiet.

21,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2960

PersonageViking
CollectieVilac Imitation
TypeVerkleedaccessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar

Houten zwaard & schild Wolf van het Franse Vilac. Perfect voor fantastische speelmomenten, verkleedfeestjes of grote veldslagen te voeren in de speelkamer. Rond het handvat van het stevig houten zwaard zit touw gebonden, zodat je het stevig kan vasthouden. Aan de achterkant van het ronde wolvenschild zitten 2 banden om het op je arm te dragen.

Afmetingen diameter schild 35 cm - het zwaard is 40 cm lang - de verpakking is 40 x 49 x 4 cm groot

Materiaal: hout

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.73
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/05/2020
Super mooi speelgoed. Ons zoontje speelt er erg graag mee. Wel na twee dagen het lemmet terug in het handvat moeten kleven. Verder prima.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!