Streelzacht klein tapijt Fruiticana - Pineapple

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM060

Ferm Living kIDs (78)

Streelzacht, fruitig getuft tapijt uit de wondermooie Fruiticana reeks van Ferm Living. met grote ananas op. Het geeft stijl en doet je elke dag wegdromen naar warmere oorden.

135,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9067

CollectieFruiticana
TypeTapijten
KleurMeerkleurig

Door de tuf techniek en zacht wol uit het verre Nieuw Zeeland is dit klein Ferm Living Pineapple tapijt zachter en dikker dan elk ander vloerkleed. De afbeelding van de reuze ananas zit mee in het tapijt geweven en doet je moeiteloos wegdromen.

Materiaal: voorkant: 100% getufte met Nieuw-Zeelandse wol. - achterkant 100% katoen
Afmetingen: 80 x 120 cm - hoogte wol 3 cm

De nieuwe Kids' serie Fruiticana van Ferm Living dompelt je volledig onder in een tropische sfeer met fruitige designs en diepe, contrasterende kleuren met een vibe van kleurrijke oceanen en warme trage dagen. Je vindt de Tropicana-serie ook terug op bedlinnen, behang, kussens, dekentjes en vele andere producten van dit populaire Deense stijlmerk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.80.150.153.15
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories