Tandendoosje - Oh mijn tandjes!

Donkerblauw bewaardoosje voor melktandjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1166

Dit ovalen tandendoosje met teder tafereel in glinsterende kleuren is een klein schatkistje om je kleine melktandjes in te bewaren nadat ze zijn uitgevallen en de tandenfee langs is geweest.

Je kan dit tandendoosje op je kast, wandplank of nachtkastje in je kamer bewaren. Een origineel cadeauidee!

4,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03443

TypeTandendoosjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Melktanden doosje van Djeco met magische muis die maar al te graag de tandenfee opwacht en past op jouw verloren tanden. Al zijn ze natuurlijk niet echt verloren als je ze in dit tandendoosje bewaart.

Afmetingen: 6 x 4,5 x 3 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!