Twee tepelbeschermers - Natuurlijk rubber

Setje van twee rubberen tepelschildjes voor tijdens de borstvoeding

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR125

Borstvoeding is iets moois, maar kan ook vaak een uitdaging zijn. Heb je last van ongemak aan je borst dan kunnen deze tepelhoedjes misschien helpen.

Zacht, ecologisch en toxic-free passen deze tepelbeschermers op vrijwel alle borsten en geven ze de mogelijkheid om zolang mogelijk borstvoeding te geven aan je baby.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 422021

SamenstellingenNatuurrubber

Set van twee HEVEA tepelbeschermers uit natuurlijk rubber is een fijn accessoire voor moeders die borstvoeding geven en liever een tepelhoedje gebruikt is deze set een prima keuze dankzij het natuurlijke materiaal.

  • Plastic-free, biologisch afbreekbaar en composteerbaar
  • Hygiënisch antikoliek design uit één stuk
  • Geen voegen, scheuren, randen

Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Gebruiksadvies: Gemakkelijk te onderhouden : spoel de tepelbeschermer onder warm water gedurende enkele minuten • De ronde vorm kan tot 360° gedraaid worden voor een comfortabele en flexibele plaatsing, met 3 gaatjes • Zeer zacht, licht • Warmt op door de lichaamstemperatuur, voor een natuurlijk gevoel • Helpt bij gevoelige en geïrriteerde tepels bij borstvoeding.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9112.50.025
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!