übercool vliesbehang 'Toys for boys'

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22237

Het vliesbehang uit de Toys For Boys collectie onderscheidt de kleuters van de peuters.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

109,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

It’s a man’s wall!
Het vliesbehang uit de Toys For Boys collectie onderscheidt de kleuters van de peuters. KEK Amsterdam ontwierp een stoere serie met vormen van scheurijzers die vooral mannen mooi vinden. Een vliegtuig, raceauto, brandweerwagen, surfbusje of helikopter... het zijn allemaal voertuigen voor echte daredevils!

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Het vliesbehang heeft een totale oppervlakte van 4 m² en meet 47.5 cm x 8.3 m. Het patroon herhaalt zich elke 51.8 cm.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!