Uniek, zacht badkussentje - Moby walvis

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB074

Je baby in bad steken is een hele onderneming maar met dit heerlijk, zacht badkussen in de vorm van een walvis kan je je kleintje in alle comfort laten genieten van het heerlijk warm water, het biedt extra steun en zorgt voor extra comfort.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 235110

CollectieSkip Hop badcollectie
TypeBadkamer-accessoires
KleurBlauw
DiertjesWalvis

Het Moby Soft Spot Badkussen van Skip*Hop is een heerlijk zacht nestje om je kleintje makkelijk en comfortabel te wassen. Ideaal voor pasgeboren baby's en kleine baby's die nog niet kunnen zitten. De walvis is heerlijk zacht en droog snel. De onderkant is waterdoorlatend zodat je je kleintje met het grootste comfort kan wassen. met de velcro-ring kan je het makkelijk ophangen om te laten drogen. mag in de wasmachine.

Afmetingen: 48 x 12,75 x 10,5 cm

Materiaal: zacht terry katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.44450.33020.07620.56
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!