Verzorgende Arnica zalf

Helende crème voor builen en spierverrekingen

Staat: Nieuw product

Weleda

HA051

Een buil, het hoort helaas bij de kindertijd.

Gelukkig heeft deze verzorgende Arnica pommade een herstellende functie bij kneuzingen en werkt weldadig op overbelaste spieren.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verzorgende Arnica zalf van Weleda kan je gebruiken bij blauwe plekken, builen, spierverrekkingen en -overbelasting. Na een valpartij kan een Arnica kompres op het hoofd het flauwtegevoel verlichten.

Werking: Arnica Zalf bevat een hoog gehalte aan Arnica-extract, dat de doorbloeding bevordert. Hierdoor worden stoffen die nodig zijn voor de genezing snel aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd.

Gebruik: Arnica Zalf 2 tot 3 maal per dag dun aanbrengen bij builen en blauwe plekken. Ter versterking va het vermoeide spierweefsel 2 tot 3 maal per dag inmasseren. Ook te gebruiken als behandelig na een eerste verzorging met Arnica Spray. Enkel uitwendig gebruik. Niet op open wonden aanwenden.

Inhoud: 30 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.