Rode accordeon voor kinderen

Zalig muziekinstrument voor mini meastro's vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Vilac

JT116

We spelen accordeon! Dit super originele instrument stimuleert het muzikale gevoel van je kids. Ideaal om die eerste hits te componeren en huiskamerconcerten te geven voor mama, papa, oma, opa, ... kortom de hele familie.

39,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8300

CollectieVilac Imitation
TypeToetsinstrumenten
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Rode accordeon voor kinderen uit de collectie van VILAC met 10 toetsen en 14 tonen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 19 x 18 x 11 cm

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1918110.35
  • Door Patricia D.
  •  de 18/12/2023
nog niet uitgepakt, dus ik weet niet of het helemaal aan de verwachtingen voldoet.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!