Vrolijk tandarts boekje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30066

Célestin het konijn is de beste tandarts van de wereld! Ze helpt al haar vriendjes om hun tanden te poetsen. Van de melktandjes van de bever tot...

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86831

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden
Karakter LilliputiensGeorge de maki
Célestin het konijn is de beste tandarts van de wereld! Ze helpt al haar vriendjes om hun tanden te poetsen. Van de melktandjes van de bever tot de grote bek van de leeuw, iedereen krijgt een stralend gebit door Célestin. Heb jij ook al je eerste tandenborstel? Laat je dan ook helpen door Célestin door je foto in het boekje te stoppen.

Het boekje heeft verschillende knisperende en zachte pagina's met vrolijke dieren op de pagina. Célestin is een klein vingerhoedje die je helpt met tanden poetsen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken en vormen die aan het denken zetten. Ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen. Betover je kindjes met magische speeltjes Lilliputiens is een Belgisch merk dat dankzij een team van dynamische en gedreven wondermama's de mooiste speeltjes maakt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Het merk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speelgoed. De collecties van Lilliputiens zijn aangepast aan de leeftijd, groeifasen en behoeften van elk kind. Van de kleinste nieuwsgierige ontdekkers tot de grotere actieve verkenners. Lilliputiens heeft alles in huis om van elke dag een creatief avontuur te maken! Maak kennis met de Lilliputiens-familie De Lilliputiens heeft een grote familie van schattige personages waarmee je kindjes hun fantasie de vrije loop kan laten gaan. We stellen je graag enkele figuurtjes voor. Louise  is een mooie eenhoorn die wel uit een sprookje lijkt te komen. Dromerig en sierlijk heeft ze heel wat in petto om de kleintjes te betoveren. Alice  is zowel een sluwe als charmante vos die graag haar tanden in het leven zet. In haar grote schalkse ogen zie je dat ze graag spelletjes speelt. Georges   de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Hij is nergens bang van en haalt graag streken uit. Nicolas  is een modieuze dandy die iedereen verleidt. Onder zijn ruwe bolster zit echter een heel blanke pit. Hij is een erg lieve wolf. César  de beer is gulzig en soms een beetje knorrig. Maar hij is bovenal de tederste vriend ooit Anaïs  is een prachtige roze flamingo met een onweerstaanbare charme. Ze staat altijd klaar om je kindje te verstrooien met leuke spelletjes of een troostend verhaaltje. Marius  de neushoorn is het beste speelmaatje van je kleintje! Hij is enorm nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan. Een speelkameraad die lange tijd in de kinderkamer zal vertoeven. Wat een grote familie! En de Lilliputiens bende blijft uiteraard groeien want elk figuurtje, groot of klein, is welkom in deze beestenboel.