Vrolijk tandarts boekje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30066

Célestin het konijn is de beste tandarts van de wereld! Ze helpt al haar vriendjes om hun tanden te poetsen. Van de melktandjes van de bever tot...

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86831

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensGeorge de maki
Célestin het konijn is de beste tandarts van de wereld! Ze helpt al haar vriendjes om hun tanden te poetsen. Van de melktandjes van de bever tot de grote bek van de leeuw, iedereen krijgt een stralend gebit door Célestin. Heb jij ook al je eerste tandenborstel? Laat je dan ook helpen door Célestin door je foto in het boekje te stoppen.

Het boekje heeft verschillende knisperende en zachte pagina's met vrolijke dieren op de pagina. Célestin is een klein vingerhoedje die je helpt met tanden poetsen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.