Wiegdeken teddy Lewis - Hazel

Babydekentje met klassieke ruitjes en zacht teddy voering

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK303

Laat je baby heerlijk rusten onder dit teddy wiegdeken uit de collectie van Koeka, een musthave tijdens de koelere maanden.

Alle Koeka dekentjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn daarom eindeloos te wassen en je er jarenlang plezier van kan hebben. En doet je baby een dutje in de box of wipper? Ook dan is het een fijne deken om over je baby heen te leggen.

54,95 €

43,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1068-0001-840

CollectieLewis
TypeDekentjes
KleurBruin
Korting- 40 %

Wiegdeken Teddy Lewis Hazel van KOEKA is een warm en stylish dekentje voor in het ledikant, de buggy of in je zetel. Met klassiek ruitpatroon aan de ene zijde en zachte teddy aan de andere zijde.

Van dit dekentje hebben we ook een versie voor in het ledikant >

Afmetingen: 75 x 100 cm
Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen, voering: 100% polyester
TOG waarde: 4.0
Wasadvies: wassen op max 30°C, niet geschikt voor in de droger, niet strijken.

_

Maak een statement en kies Lewis by KOEKA: een mooie collectie met een klassiek ruitpatroon in een trendy uitvoering als eye-catcher. In combinatie met een effen kleur komt het mooie basic patroon van deze ruit nog meer tot leven. De geweven stof van 100% biologisch katoen gecombineerd met zachte off-white teddy voering houd je kleintje lekker warm op een koude dag.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253500.495
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.