Wit opstapje uit duurzaam rubberhout

Onmisbaar accessoire: handig, veilig en mooi design

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR036

Op dit krukje kan je rekenen, voor nu en generaties daarna.

Het duurzaam wit opstapje is onmisbaar in huis met kleine kinderen en komt vooral in de keuken en badkamer goed van pas. Het is een fantastische mix van mooi design, veiligheid en multifunctionaliteit. Stevig, mooi en volkomen veilig.

79,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553237

TypeOpstapjes
KleurWit

Rubberwood stool van HEVEA is een plasticvrij opstapje van uitstekende kwaliteit, gemaakt uit rubberhout. Bovenaan is het opstapje afgewerkt met een stukje anti-slip natuurrubber. Handig, mooi en veilig voor je kleintje om op te staan en beter bereik te hebben aan bijvoorbeeld de wastafel of het toilet.

Door de oplosmiddelvrije lak op waterbasis zijn de krukjes uiterst slijtvast en vormen ze een perfect geschenk dat een leven lang gekoesterd zal worden. Geleverd in een mooie doos en zeer eenvoudig te monteren.

Materiaal: rubberhout en details in 100% natuurlijke rubber, verf op waterbasis
Afmetingen: 22 x 35 x 20 cm
Gewicht: 3 kg

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3721103.34
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!