Wonderlijke set met 2 theekopjes - Thirs-tea unicorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC004

Deze thirs-tea unicorn kopjes van A Little Lovely Company voelen zich het prima thuis op de gezellige theekransjes van jouw kleintje, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om jouw eigen collectie theekopjes aan te vullen.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TTUNPI03

KleurWit
CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBekers

Perfect geschikt voor eindeloos veel thee-partij'tjes met je kinderen of jezelf. De porseleinen kopjes worden verkocht in een set van twee en hebben elk een eigen design: op de een staat een magische eenhoorn en op de ander een schattig regenboogje.

Afmetingen: 9,5 x 8 x 7,5 cm

Materiaal: 100% porselein

Magnetron en vaatwasser bestendig

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
239110.42
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!