Zachte Baby sensitive gezichtscrème - Witte Malva - 50 ml

Vrij van parfum en nare stoffen, voedt en beschermt

Staat: Nieuw product

Weleda

HA057

Vol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten! Deze Weleda gezichtscrème verzorgt intensief, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voor je baby's huidje maar ook voor jezelf.

Witte Malva is een plantje met delicate, wit-roze bloemetjes dat al sinds de oudheid wordt gebruikt bij ontstekingen en verzorging.

13,00 €

10,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3007650

Witte Malva Gezichtscrème van Weleda verzacht de gevoelige huid van je baby's gezichtje. De natuurlijke crème verzorgt intensief, is vrij van parfum, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en vrij van conserveringsmiddelen. Zonder minerale oliën.

Gebruiksaanwijzing: breng dagelijks een kleine hoeveelheid aan op het gezicht van je baby. Geschikt vanaf de eerste dag. Het beste uit de natuur voor de gevoelige babyhuid

Omdat de babyhuid delicater, dunner en meer doorlaatbaar is dan de huid van een volwassene, ontwikkelde Weleda ‘Baby Sensitive’: een nieuw aanvullend assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid op basis van witte malva. De Baby Sensitive-producten worden ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen, vroedvrouwen en dermatologen. Witte malva, ook bekend als ‘echte heemst’, is een plantje met delicate, witroze bloemen dat al sinds de oudheid wordt gebruikt bij ontstekingen. Extract van witte malva vormt een natuurlijke barrière tegen invloeden van buitenaf en heeft een verzachtende invloed bij irritaties en roodheid.

Inhoud: 50 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.1400.07
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.