Zalige Siliconen Eetset Happy Mat - Pewter

Staat: Nieuw product

EZPZ fun

HEB396

Tijd om vaarwel te zeggen tegen rondvliegende en omgedraaide bordjes. De Happy Mat is de award-winning bestseller van EzPz Fun waar het allemaal mee begon.

Deze all-in-one placemat + bord met hoge rand en leuke onderverdeling is ideaal om je mini voor te schotelen.

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EUHMP003

KleurGrijs

Happy Mat Siliconen Eetset Pewter van EZPZ bestaat uit een onderlegger en bord met hoge rand en vakjes: 2-in-1. De handige zuigfunctie vermindert gekantelde kommen en rondslingerende borden, zo blijft deze mat met kom aan de tafel en de meeste tablets van kinderstoelen kleven. Deze eetset komt verpakt in een herbruikbare tas, handig voor onderweg.

Afmetingen: 25 x 38 cm

Inhoud: 2 x 60 ml en 1 x 118 ml

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen - BPA-, BPS-, PVS-, ftalaat- en latexvrij

Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gebruiksadvies: vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig tot 350°C

_

Met EZPZ Fun maak je van elke maaltijd een leuke ervaring waar morsen geen probleem is en je mini op eigen tempo kan (leren) eten. Gemaakt door een moeder - Lindsey Laurain zelf mama van 3 jongens. Geperfectioneerd door experts.

EZPZ begrijpt de uitdagingen waarmee ouders worden geconfronteerd en biedt de tools om een ​​positieve ervaring met eten te ondersteunen, van het eerste hapje van je baby tot het zelfstandig zelf eten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Met EZPZ Fun maak je van elke maaltijd een leuke ervaring waar morsen geen probleem is en je mini op eigen tempo kan (leren) eten. Gemaakt door een moeder - Lindsey Laurain zelf mama van 3 jongens. Geperfectioneerd door experts. EZPZ begrijpt de uitdagingen waarmee ouders worden geconfronteerd en biedt de tools om een ​​positieve ervaring met eten te ondersteunen, van het eerste hapje van je baby tot het zelfstandig zelf eten. Hun producten zijn award winning en alom geliefd bij ouders.