set de 3 accessoires Côté Soleil pour poupée Les Chéries 33cm

Zomerse poppen accessoires - Côté Soleil

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21151

'Les Chéries' by Miss Corolle (17)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

28,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BLW60

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Zo komt het merk met fabuleuze en stijlvolle poppen accessoires voor de 'Les Chéries'-popjes.
De set bevat 3 zomerse poppen accessoires om jouw popje nog mooier te maken! Een bebloemd sjaaltje, een beige lederen handtasje en schattige open sandaaltjes! Geschikt voor Les Chéries poppen van 33 cm en voor poppenmama's vanaf 4 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories