Zomerse shopping set voor les Chéries pop

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ25466

'Les Chéries' by Miss Corolle (7)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CLB65

CollectieMa chérie création
TypePoppenkleertjes
KleurMeerkleurig
Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Zo is de Riviera accessoire set uit de Les Chéries-collectie ideaal voor een shopping poppendag!
Het setje is onmisbaar in de garderobe van jouw favoriete pop. Een mooie flamingo tas en een leuke zonnehoed. Op en top trendy in poppenland! Voor Les Chéries-poppen van 33 cm en poppenmama's vanaf 4 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03300.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories