Zwarte dop met drinktuit voor Design Letters glas

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE090

Ook op de Design Letter glazen kan je een drinktuit zetten. Zo kunnen zelfs de allerkleinsten genieten van een lekker verfrissend drankje uit hun persoonlijk glaasje.

Gemakkelijk voor ouders en kleine kinderen: deze zwarte dop met drinktuit zorgt dat het drinkmoment altijd zonder morsen gebeurd en je extra lang kan genieten van je leuk glas.

9,00 €

7,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20202202BLACK

CollectieKids classics
TypeBeker accessoires
KleurZwart
STOP/FINISTOP

Zwart deksel met drinktuit voor het Design Letters tritan glas (apart verkrijgbaar) en ideaal om het drinkmoment morsvrij te houden. Verkrijgbaar in 3 hippe kleurtjes. Leuk om cadeau te doen. Bekijk zeker de hele Design Letters collectie, stijlvol en praktisch tegelijk.

Afmetingen: 7 cm Ø

Materiaal: PP plastic met silicone ring - voedselveilig en vrij van BPA

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.