Sorteren

Mundo Melocotón is jong, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.

Duurzame en ethische mode voor kids en mama’s

Bij Mundo Melocotón geloven ze in slow fashion. Daarom dat je bepaalde pasvormen elk seizoen gaat terugvinden, maar wel in een leuke nieuwe print of kleur. Stuk voor stuk met kwaliteit, duurzaamheid en ethisch verantwoord voorop.

Siska x Mundo Melocotón

Mundo Melocoton heeft in samenwerking met presentatrice Siska Schoeters een prachtige collectie ontworpen voor kids van 0 tot 12 jaar. Zowel voor meisjes als jongens heb je leuke broekjes, kruippakjes, sokjes, hoedjes en andere kledij gemaakt van biologisch katoen.

La Linéa Collectie

La Linéa Collectie van Mundo Melocotón zit vol met mooie gestreepte basics. Ze zijn allemaal unisex en komen in 2 stijlvolle sobere kleuren die je zelf kan combineren en aanvullen met items die je hart sneller doen slaan.

Billie Blue, Billie Grey & Jungle Jeans

Deze kindercollectie in blauw- en grijstinten heeft alle slaapbenodigdheden voor thuis en onderweg. Van stijlvolle dekbedovertrekken en kussens tot zachte slaapzakjes en wipstoelen. Mix en match voor een knus mini slaapparadijs in huis.

Organic Tetra Collectie

Geniet van absolute zachtheid en schoonheid met de Organic Tetra Collectie van Mundo Melocotón. Alle producten in deze collecties zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, van duurzame kwaliteit en ze worden zachter na elke wasbeurt.

Toont 1 - 25 van de 25 items

Toont 1 - 25 van de 25 items