2 BIBS tutjes vanilla & peach in natuurrubber

2 geweldige BIBS tutjes - vanilla & peach in natuurrubber

Staat: Nieuw product

BIBS

Dé favoriet van zowel mama's en als baby's! De BIBS tutjes zijn lekker hip en zo gemaakt dat ze de zuigreflex op de meest natuurlijke manier mogelijk opvangen.

Hun klassieke uitstraling zorgen voor een tijdloze en elegante look. Ze komen in een set van 2 mooie sobere kleurtjes en staan ook jouw kleinste schattebout vast prachtig.

7,95 €

Add to my wishlist

Set van 2 Bibs tutjes in Vanilla & Peach. Bibs is een Deens merk en maakt al 40 jaar lang lang de mooiste en beste tutjes, ze zijn alom bekend bij ouders voor hun klassiek design en sobere, stoere kleuren. Deze lijn van fopspenen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en volledig BPA-vrij. Het schild heeft 2 luchtgaatjes, zodat deze fopspeen de huis van je kleintje niet irriteert. De speen is rond en zacht en imiteert zo op de best mogelijke manier de moederborst.

BIBS kleurencombinaties passen perfect bij de trend van deze tijd! De tutjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleurtjes en worden per 2 verkocht.

Materiaal: Het kussen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber - 100% natuurlijk, zacht en flexibel. Het schild is gemaakt van polypropyleen (PP), een lichtgewicht kunststof materiaal met hoge sterkte en is extreem duurzaam. Het is zo ontworpen dat het van het gezicht af staat en daarom de huid van het kind niet hindert. - vrij van BPA, PVC en ftalaten. Voldoet aan de Europese norm: EN 1400 + A1

Afmetingen: diameter schild 4,5 cm

Maat: BIBS Color is verkrijgbaar in de volgende varianten:
Str. 1: 0-6 maanden
Str. 2: 6-18 maanden
Str. 3: 18+ maanden

Gebruiksadvies: voor het eerste gebruik 5 minuten in water uitkoken en voldoende laten afkoelen, nadien water eventueel uit de speen duwen.

Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4.5187.50.03
BIBS maakt al 40 jaar tutjes van alleen de beste materialen, ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn volledig BPA-vrij. Het schild heeft 2 luchtgaatjes, zodat deze fopspeen de huid van je kleintje niet irriteert. De ronde speen sluit het meest aan bij de moederborst dan elke ander soort van tutje. Bibs tutjes voldoen aan de beste Europese kwaliteitsnormen. Kortom ze zijn de favoriet van vele kleintjes én hun ouders! Deze fopspenen komen bovendien de mooiste en meest trendy kleurtjes. Van oud roze tot diep blauw. Hun klassieke uitstraling zorgen voor een tijdloze en elegante look. Mooi vanbinnen en vanbuiten. Welke kleur is jouw favoriet?

product referentie :70.000.49

Geen gerelateerde artikels op de blog