Baby badjas Dijon organic - Plum

Beskleurige wikkelbadjas uit biokatoen met handige kap

Staat: Nieuw product

KoeKa

Niets leuker dan na een verfrissend badje even te spelen in je cosy badjasje. Dit exemplaar van Koeka is gemaakt uit organische badstof. Ideaal voor na het badje, mee naar het zwembad te nemen of gewoon lekker thuis te dragen tijdens de iets koudere dagen.

De kap zorgt er voor dat ook het hoofdje van je kleintje lekker warm blijft. Het wikkelbadjasje heeft een mooie pasvorm en sluit makkelijk met een strikje.

39,95 €

31,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1016/1002-825

CollectieDijon
TypeBad- en kamerjassen
KleurPaars
Korting- 40 %

Dankzij deze zachte badjas Plum uit de serie Dijon organic van Koeka kan je je kleintje lekker warm induffelen na een badje of zwempartij. Koeka kiest met deze serie bewust voor de voordelen van biologisch katoen en draagt zo zijn steentje bij voor een beter milieu. Deze kamerjas voor baby's is verkrijgbaar in 2 maten en een hele reeks verschillende kleuren.

Maten: 62/68 (3-6 maanden) en 74/80 (6-12 maanden)
Materiaal: biologisch katoen
Wasvoorschrift: 30 °C

Belangrijk: gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet aangeraden.

Koeka maakt sinds 1998 kleding en verzorgingproducten voor kinderen van 0-10 jaar.
'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel. En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.