Baby Cards - Duits

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML032

Het eerste levensjaar van je baby raast voorbij, om toch af en toe stil te staan bij bepaalde mijlpalen zijn er de Baby Cards van MINI'lou. Haal ze boven als je voor het eerst samen op vakantie trekt, je baby voor het eerst mama of papa zegt of zijn eerste petatjes opsmikkelt.

Super fijne set met wondermooie illustraties zoals we gewend zijn van dit fijne merkje.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART462

TypeBabycards
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

De Baby Cards van MINI'lou dat zijn 15 stickers om foto's van speciale momenten of mijlpalen - gedurende het eerste levensjaar - extra leuk te maken. Dit is de Duitse versie, de kaarten zijn ook nog beschikbaar in het Frans en Engels.

Afmetingen: 8 x 8 cm

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.10.10.08
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!