Beeldschermbril voor kinderen - Screen PiZZ - Zwart

Staat: Nieuw product

Ki ET LA

Beschermend en stijlvol tegelijkertijd! De CraZyg-Zag SCREEN-bril van Ki ET LA is speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen. Het zwarte PiZZ-model is ultrastijlvol en de extra grote vorm dekt perfect de ogen van kinderen.

38,95 €

31,16 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieCraZyg-Zag PiZZ
TypeBeeldschermbrillen
KleurZwart
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

CraZyg-Zag brillen van Ki ET LA zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten: 6-9 jaar en 9-12 jaar. Deze zonnebril is flexibel, lichtgewicht en duurzaam en heeft 3 trendy modellen: RoZZ (rond), BuZZ (vlinder) en PiZZ (piloot). CraZyg-Zag Screen wordt geleverd met een doosje, een zachte hoes en een handleiding.

Model: PiZZ

Kleur: Black

Ultra flexibel

INNOVATIE: brilmontuur uit bi-materiaal met extra flexibel ZigZag-scharnier voor eenvoudige behandeling van de brilbenen in alle richtingen.

Extra bescherming   

  • beeldschermbril voor alle schermen (computer, tablet, telefoon, televisie, console...)     
  • 50% van het blauwe licht wordt gefilterd   
  • 3 extra grote vormen om de ogen van kinderen perfect te bedekken en te beschermen

 

100% comfort   

  •     zeer lichte bril voor dagelijks comfort
  •     keuze uit zachte en originele materialen: soft touch, metallic en kristal effect

 

100% milieuvriendelijk

Herbruikbare en recycleerbare kartonnen etui.

100% slim

Ki ET LA zonnebril kunnen worden vervangen door corrigerende glazen. Vraag hierover meer advies aan uw opticien

Samenstelling: gepolariseerde glazen van polycarbonaat.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
67.5180.037
Ki ET LA brengt ons een hele collectie kleurrijke en hippe zonnebrillen voor kinderen die de ogen van jouw kleintje optimaal beschermen tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De kinderzonnebrillen hebben een innovatief design, zijn praktisch onverwoestbaar en zitten super heerlijk. Een echte zomer-musthave! De brilletjes hebben een anti- UVA , anti- UVB - en anti- UVC -filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en dikke brilglazen waardoor de ogen van je kinderen volledig afgeschermd worden. De baby modellen groeien helemaal mee met je baby, bestaat uit 1 stuk zonder scharnieren waar vingertjes tussen kunnen blijven stelen en dat is niet alleen handig maar ook een mooi voorbeeld van het vindingrijk design van dit merk. Helemaal hip zijn hun beeldschermbrilletjes, speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen en tablets. Stijl staat altijd centraal bij dit jong en fun merk uit Frankrijk. Het verhaal van Ki et La begon in 2010 met 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma brilletjes, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl. Hun made-in-Paris designs zorgen voor kleur en stijl op elke zonnige dag en bieden comfort en veiligheid voor kleintjes vanaf de geboorte tot je tieners is huis hebt.