Bescherm kinderogen tegen blauw licht

13.09.2018

Tablets, computers, beeldschermen, ... kinderen zijn er dol op en deze generatie van digital natives spendeert heel wat tijd aan het kijken naar allerlei schermen. En die digitale revolutie heeft heel wat voordelen maar helaas zijn er ook neveneffecten die de gezondheid kunnen schaden.

Daarom lanceert de Franse start-up Ki ET LA, bekend van zijn leuke zonnebrillen voor kinderen, dit jaar een nieuw gamma beeldschermbrillen die schadelijk blauw licht van schermen filtert.

Ki ET LA is het verhaal van 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl.

Dit jaar brengt Ki ET LA voor kids van 6 tot 12 jaar een nieuwe bril op de markt: de CraZyg-Zag!

Zoals voor alle Ki ET LA-producten, wordt ook hier stijl en techniek feilloos gecombineerd zodat de brillen extra flexibel, licht, comfortabel en modieus zijn. De CraZyg-Zag komt in 2 types (Sun of Screen) en 3 verschillende monturen (RoZZ, BuZZ en PiZZ), die telkens in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (zwart, roze en schildpad) en 2 formaten (6–9 jaar en 9–12 jaar).

CraZyg-Zag Screen.

De CraZyg-Zag Screen beeldschermbril filtert tot 50% het blauwe licht waardoor het risico op vermoeide ogen en hoofdpijn ten gevolge van een te lange blootstelling aan beeldschermen verminderd kan worden.

In vele gezinnen is het beschermen van kinderen tegen de zon in de zomer of op wintersportvakantie een spontane reflex geworden, maar het besef dat ook bescherming tegen het blauwe licht belangrijk is lijkt bij vele ouders niet erg groot te zijn. Daarom wil Ki ET LA met dit initiatief ouders sensibiliseren over het belang om kinderoogjes ook tegen blauw licht te beschermen en dat kan uiteraard op een comfortabele en modieuze manier met deze beeldschermbrillen.

Ontdek hier het hele beeldscherm- en zonnebrillen gamma van Ki ET LA nu bij de kleine zebra !

Te ontdekken