Beestige verjaardagskaarsjes - Dinosaur Kingdom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR456

Alles voor een dino feestje (29)

Jarige dinofans verdienen deze heerlijke set kaarsjes om uit te blazen! 

Deze sensationele set van 6 kaarsjes zullen prachtig staan op je verjaardagstaart. De stegosaurus, tyrannosaurus rex en brontosaurus zijn de ere-gasten op jouw feestje met beestig dino thema!

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204248

CollectieDinosaur
TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Feestelijke set Dinosaurus Kingdom kaarsjes voor op je verjaardagstaart. Deze kaarsjes zitten in een mooi doosje en komen in een set van 6 met 3 verschillende dinosauriërs. Met stokje en enkele wiek.

Afmetingen doosje: 13,3 x 11,4 x 1,9 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories