Behangrand - Hot air balloon

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML076

Witte bergen die omringd worden door dromerige heteluchtballonnen, fluffy wolkjes, bomen en zelfs een koppel hertjes.

Magisch leuk detail voor aan de muur van je hartendiefjes kamertje.

36,00 €

28,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPF02

TypeBehang fries
KleurRoze
ThemaBouwen en voertuigen
STOP/FINISTOP

Hot Air Balloon behangfries van Mimilou is een mooi en tegelijk fun detail voor aan de muur van je kinderkamer. Bijpassend Hot Air Balloon kinderbehang apart verkrijgbaar >

Afmetingen: 16 cm hoog en 5 meter lang

Materiaal: non woven vliesbehang, afwasbaar, 150g

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71670.134
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!