BIBS tutje glow in the dark - Vanilla Night

Crèmekleurige tut met ring die licht geeft in het donker

Staat: Nieuw product

BIBS

Color crush met de BIBS tutjes (29)

Dé favoriet van zowel mama's en als baby's! De BIBS tutjes zijn lekker hip en zo gemaakt dat ze de zuigreflex op de meest natuurlijke manier mogelijk opvangen. Dankzij de glow-in-the-dark ring vind je het tutje van je kapoen ook snel in het donker zonder dat je het licht moet aansteken.

Het Bibs tutje is vooral populair door de ronde speen van het natuurlijke rubber en de prachtige trendkleurtjes. Is dit jouw favoriet?

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300257

CollectieBIBS Colour
TypeTutjes glow-in-the-dark
KleurCrème

Praktisch Bibs tutje glow in the dark Vanilla Night is een Deens ontwerp dat enorm populair is bij baby's, kindjes en hun ouders. BIBS maakt al 40 jaar lang lang de mooiste en beste tutjes, ze zijn alom bekend bij ouders voor hun klassiek design en sobere, stoere kleuren. Deze lijn van fopspenen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en volledig BPA-vrij. Het schild heeft 3 luchtgaatjes, zodat deze fopspeen de huid van je kleintje niet irriteert. De speen is rond en zacht en imiteert zo op de best mogelijke manier de moederborst. En dankzij de glow in the dark ring vind je het tutje ook in het donker snel terug.

We hebben deze populaire tutjes in een hele waaier trendy kleurtjes, kies gerust jouw favoriet(en).

Materiaal: Het kussen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber - 100% natuurlijk, zacht en flexibel. Het schild is gemaakt van polypropyleen (PP), een lichtgewicht kunststof materiaal met hoge sterkte en is extreem duurzaam. Het is zo ontworpen dat het van het gezicht af staat en daarom de huid van het kind niet hindert. - vrij van BPA, PVC en ftalaten. Voldoet aan de Europese norm: EN 1400 + A1

Afmetingen: diameter schild 4,5 cm

Maat: BIBS Vanilla Night is verkrijgbaar in de volgende varianten:
Maat 1: 0-6 maanden
Maat 2: 6-18 maanden
Maat 3: 18+ maanden

Gebruiksadvies: voor eerste gebruik even steriliseren. Doe dit niet door de Bibs tutjes te koken want zo maak je het natuurlijk rubber kapot. Ons advies: leg de tutjes in een propere kom en overgiet ze met kokend water, voldoende laten afkoelen, nadien het water eventueel uit de speen duwen. Het is aangeraden het tutje om de 3 à 4 maanden te vervangen.

Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters. Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie. Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby , zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.
Collectie Color crush met de BIBS tutjes
Inspiratie en stories