10 jaar Ferm Living, HURRAY !

06.04.2016

"Ten years ago we launched ten wallpaper designs that changed our lives and, we hope, brought something fresh to yours"

- Ferm Living -

Omdat het tien jaar geleden allemaal begon met enkele rollen behangpapier, brengt Ferm Living speciaal voor haar tiende verjaardag behang uit met net dat tikkeltje meer. Met een subtiele, gouden touch tovert het Confetti behang een vleugje magie in de kamer! Het feestelijk behang komt in vier verschillende uitvoeringen (off-white, mint, rose, grey) en past zowel in de hal, woon- als slaapkamer.

Ook in de kinderkamer gaat het verjaardagsfeest verder. Ferm Living zet  Mr. Cat in een party outfit op een limited edition poster in A3-formaat. Mr. Cat brengt instant happiness bij klein én groot! Een uniek ontwerp van de getalenteerde illustratrice Ingela P Arrhenius dat je gewoon in huis moet hebben.

Om het b-day plaatje compleet te maken wordt ook de bestseller van de voorbije jaren in de kijker gezet: de metalen Wire Basket. Deze alombekende opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, met dusty green als nieuw kleurtje van 2016. De mand kan gecombineerd worden met een matching houten deksel. Zo tover je de opbergmand in een oogwenk om naar een hip tafeltje!

Nog meer interieur objecten van dit Deense merk? Ontdek als de bliksem Ferm Living bij de kleine zebra!

[oqeygallery id=306]