4 blij-op-kamp tips voor een geslaagd dagje kamp!

01.07.2019

Bye bye school, hallo grote vakantie! Nu de vakantie begonnen is trekken er weer heel wat kindjes een dagje op kamp, naar de speelpleinen of vakantieopvang. We zetten met plezier enkele tips voor een fijn dagkamp op een rijtje zodat jouw speelvogel perfect uitgerust kan vertrekken voor een dag vol plezier.

Met onze blij-op-kamp tips is jouw kapoen meteen de ster van het kamp!

BLIJ-OP-KAMP TIP #1: een leuke drinkfles

leuke drinkfles drinkenbus bpa vrij

Drinken, drinken, drinken... van heel de dag spelen en nieuwe vriendjes maken krijg je dorst. Van de hete zomertemperaturen nog meer. Daarom is een leuke en kwalitatieve drinkfleseen echte kamp-musthave.

Absorbeer hier onze ruime collectie drinkflessen>

BLIJ-OP-KAMP TIP #2: frisse lunch & eco snacks

Boterhammetjes, koekjes, fruit, ... ook op kamp moet je vaak je lunch meebrengen. Verpak ze in een ecologische foodwrap van ROLL'EAT of een duurzaam snackzakje van FLUFF. Ook voor een toffe nieuwe brooddoos ben je bij ons aan het juiste adres. Tot slot hebben we ook coole koeltasjes van o.a. A LITTLE LOVELY COMPANY om alles vers en fris te houden.

lunch brooddoos wraps foodbagsblij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebrablij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebra

Check alles essentials voor een leuke lunchtijd >

BLIJ-OP-KAMP TIP #3: knappe zonnehoedjes

Buitenspelen is een must op kamp dus een zonnehoedje is zeker geen overbodige luxe als je op kamp vertrek. Ook op reis komt het zeker nog van pas. De LIEWOOD zonnehoedjes zijn de favoriet van vele en verkrijgbaar in leuke kleurtjes en verschillende modellen.

blij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebraZonnehoedjes Liewood

Kies jouw zonnehoedje >

BLIJ-OP-KAMP TIP #4: kampproof rugzak

blij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebrablij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebra

Als je alle spulletjes bij elkaar hebt gezocht, steek je alles mooi samen in je rugzak. Wij hebben tassen in alle maten en vormen, van duurzaam gerecycleerd materiaal tot waterafstotende materialen dat 100% kampproof is. Van lekker hip en uniek tot de populaire modellen. Sowieso zal er een match tussen zitten voor jouw kleine kampganger.

blij op kamp zomerkamp goede rugzak voor kamp kinderen vakantie de kleine zebra

Nog een rugzak nodig of is de schoolrugzak toch echt wel aan vervanging toe? Een nieuwe rugzak is niet alleen superleuk mee naar de speelpleinen of het kamp nemen, je kan hem ook vullen en op vakantie te vertrekken, als je bij oma gaat spelen of na de grote vakantie voor het nieuwe schooljaar.

Maar eerst heel veel plezier op kamp! Shop een coole rugzak >