Alle kleuren van de regenboog bij BIBS

26.06.2020

Het is één van onze bestseller producten: de BIBS tutjes zijn de favoriet van heel wat baby's, tutterfans én hun stijlvolle mama's en papa's. Het is ondertussen een klassieker geworden die niet mag ontbreken op je babylijst of -uitzet.

Deze alom geliefde fopspenen uit Denemarken zijn gemaakt uit 100% natuurrubber en dankzij de ronde speen imiteren ze de vorm van de moederborst nagenoeg perfect. Zowel de vorm als de zachte materialen spelen perfect in op de natuurlijke zuigreflex. Het klassiek uiterlijk weerspiegelt een look die zowel tijdloos als elegant is. En die kleuren... ja die kleuren maken het plaatje compleet.



bibs tutje trendkleuren nieuwe kleuren tutjes



Omdat we merken dat onze sets van 2 BIBS tutjes razend populair zijn bij jullie, zijn we op zoek gegaan naar zoveel mogelijk trendkleuren. Je kan de BIBS tutjes vanaf nu ook apart aankopen en zelf je combo's maken of een voorraad aanleggen van jouw all-time-favorite tint. We voegden meer dan 50 (!) verschillende kleuren aan onze collectie. Zo hoeft je kleintje nooit zonder zijn of haar favoriete tutje te zitten.



bibs tutje trendkleuren nieuwe kleuren tutjesbibs tutje trendkleuren nieuwe kleuren tutjesbibs tutje trendkleuren nieuwe kleuren tutjes


Woodchuck, peach, vanilla, dusty lilac, wine, deep space, ... zoveel kleuren dat jouw favoriet er vast en zeker bij zit. En ook leuk om het tutje aan de outfit van je kleintje aan te passen als je dat wenst.





Maar hoe maak je de BIBS tutjes proper?



Om af te sluiten geven we nog een belangrijk detail mee: wil je de BIBS tut steriliseren doe dit dan NIET door ze te koken in een pot. Zo kan je het natuurlijk rubber van je tut beschadigen. De tutjes proper maken is erg simpel: leg ze in een propere kom en overgiet ze met kokend water, voldoende laten afkoelen, nadien het water eventueel uit de speen duwen. Voila, zo weet je alles om je favoriete tutje perfect proper te maken voor je lieveling.



bibs tutjes steriliseren fopspeen proper maken juist steriliseren



Ontdek alle kleuren van de BIBS tutten >



Te ontdekken