Back to school: met 40% korting!

08.08.2023


Over een paar weken verwelkomen de schoolbanken weer de vrolijke wervelwinden van energie en nieuwsgierigheid van onze kleine genieën in de dop. En wat is een betere manier om dit nieuwe avontuur te begeleiden dan op zoek te gaan naar schoolspulletjes tegen bodemprijzen? Je raadt het al! De Kleine Zebra onthult haar Back to School-actie: een explosie van plezier, kleur en stijl, met kortingen tot 40% op de populairste merken van dit moment. Bereid je voor op een back-to-school die je ogen laat sprankelen en je hart laat dansen!


sac à dos et plumier cam cam copenhagenHoeveel kost back-to-school?


Het begin van het nieuwe schooljaar nadert snel en zoals elk jaar vragen ouders zich af hoeveel ze zullen moeten uitgeven om hun kleine schoolkinderen uit te rusten. Maar maak je geen zorgen! Met de Back to School-campagne van De Kleine Zebra kun je geld besparen terwijl je je kinderen de beste back-to-school-producten geeft. Profiteer van kortingen tot 40% op populaire merken zoals Sticky Lemon, Liewood, Caramel & Cie, Jeune Premier, Trixie en Petit Monkey. de Kleine Zebra is er om je voor te bereiden op een zorgeloze back-to-school.


sacs à dos et cartables sticky lemonHoe bereid je je voor op de start van het kleuter- en lagere schooljaar?


Het begin van het nieuwe schooljaar is dubbel zo spannend als je kinderen voor het eerst naar de kleuterschool gaan of naar de basisschool. Maar let op, verschillende leeftijden hebben verschillende behoeften! Kies voor de kleuterschool voor schattige, praktische rugzakjes zoals die van Liewood en Trixie. Kies voor de kleuterschool voor drinkbekers en leuke snackdoosjes.


petit sac à dos matelassé de childhome


Kies voor de lagere school voor stevigheid met de schooltassen van Jeune Premier en Caramel & Cie. Voeg daar Trixie pennenzakken en Jeune Premier mappen aan toe voor een georganiseerde en kleurrijke back-to-school ervaring. Bij De Kleine Zebra hebben we alles wat je nodig hebt om van terug naar school een leuke en onvergetelijke ervaring te maken!Back to school: van rugzakken tot gymtassen, lunchtrommels en waterflessen :-)


Bij De Kleine Zebra hebben we een fantastische selectie producten samengesteld om het terug naar school gaan in 2023 wat gemakkelijker te maken. Bekijk ons assortiment Grech & Co waterflessen, perfect om drankjes de hele dag koel te houden. Check zeker onze rugzakken voor meisjes en jongens niet, met schattige ontwerpen van Lilliputiens.


gourdes et boites à tartines design letters

Vind voor oudere kinderen praktische en stijlvolle schooltassen van Childhome en Own Stuff. Voeg een vleugje originaliteit toe aan je lunchpauze met onze SugarBooger en A Little Lovely Company brooddozen, en onze stoffen boterhamzakjes van Roll'Eat. Op zoek naar een stijlvolle waterfles? Bekijk dan onze waterflessen van Design Letters :-) We hebben ook gym- en sporttassen om alles netjes te houden. Terug naar school topmerken: Caramel & Cie, Jeune Premier...


Kies voor de populairste merken op De Kleine Zebra voor een onvergetelijke terug naar school ervaring. Kies uit prachtige rugzakken van Sticky Lemon, strakke en elegante ontwerpen van Liewood, leuke en originele patronen van Caramel & Cie, speelse ontwerpen van Jeune Premier, trendy boekentassen van Trixie en schattige creaties van Petit Monkey. Deze gerenommeerde merken bieden je de garantie van superieure kwaliteit en een onvergelijkbare stijl om je kinderen het hele schooljaar te vergezellen.


cartable caramel et cieHoe organiseer je je terug naar school?


Je voorbereiden op het begin van het nieuwe schooljaar kan stressvol lijken, maar met De Kleine Zebra aan je zijde wordt alles eenvoudig en leuk! Maak een lijst van de benodigdheden, zoals waterflesen, snackboxen, rugzakken, boekentassen, lunchboxen, turn- & zwemzakken, verkrijgbaar in onze Back to School actie.


boites à tartines blafre


Als je kiest voor topmerken zoals Trixie, Liewood, Jeune Premier, Caramel & Cie, Sticky Lemon en Petit Monkey, ben je zeker van kwaliteit en stijl. Vergeet niet te kijken wat er nieuw is van FABELAB, Cam Cam Copenhagen, Design Letters en alle andere merken om de perfecte accessoires te vinden voor je kleine schoolkinderen...


plumier et trousse scolaire de trixieGa creatief aan de slag met de gekste merken en bespaar als nooit tevoren! Bereid je dus voor op een stijlvol en ontdeugend back-to-school seizoen, want bij De Kleine Zebra is de magie van het leren slechts een klik verwijderd! Tot ziens in de betoverende wereld van onze Back to School actie, en tot snel voor onvergetelijke ontdekkingen!BACK TO SCHOOL >

Te ontdekken