De BANWOOD First Go en de magie van snelheid

26.03.2021

Het begin van de lente is hét uitgelezen moment om je kleine kapoen kennis te laten maken met de magie van snelheid maken, evenwicht houden en leren fietsen. De loopfietsen van BANWOOD zijn dan ook een prima investering in design, kwaliteit en wielerplezier.



Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021



Zeg hallo tegen de BANWOOD FIRST GO! Een veilige en duurzame loopfiets voor jouw peuter en kleuter met knap design, verkrijgbaar in 8 verschillende kleurtjes.



Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021



Deze design trappelfiets is ontworpen met een kindvriendelijk frame, in hoogte verstelbaar zacht zadel en vintage bike-look, voor de mini-coureur.

Loopfietsen zijn een prima geschenk, de ideale eerste fiets en de beste manier om je kleintje kennis te laten maken met fietsen, omdat het op natuurlijke wijze hun ontwikkeling ondersteunt en zo de overgang naar een trapfiets en echte kinderfiets te vergemakkelijken. Bijpassende fietshelmen zijn apart verkrijgbaar en de rieten mandjes maken het plaatje compleet.



Banwood first go loopfiets de kleine zebra spring 2021



Een geweldige manier om de kleine mee te laten rijden op de rit naar het park of rond je blok. Een geweldige manier om wat extra magie aan je paasvakantie te geven!



Kies jouw BANWOOD First Go >
Te ontdekken