Beat de hittegolf met SUNNYLiFE

12.07.2022

sunnylifeHet zomert volop en de temperaturen gaan de lucht in. Gelukkig hebben we een perfecte manier om volop van de zomer te genieten. SUNNYLiFE to the rescue: zalige zwemaccessoires, zwembadjes, zwemvesten, zwembrillen, strandhanddoeken en zo veel meer.Get the Australian vibe in jouw zomervakantieSUNNYLiFE is misschien wel 's werelds meest toonaangevende zomer lifestyle merk en elk item uit hun collectie is ontworpen voor een leven onder de zon. Het merk is geboren op de stranden van Sydney in 2003 en werd opgericht met één eenvoudig doel: de authentieke zomerstijl van Australië delen met de rest van de wereld.

En daar zijn ze 100% in geslaagd. Ontdek SUNNYLiFE en hun uitgebreide seizoenscollecties met elk denkbaar zomeritem om te genieten zonder einde.sunnylife

sunnylifeGedurfde graphics, opvallende prints, zalige kleuren en trendy verpakkingen zijn de core van SUNNYLiFE. Innovatie, kwaliteit, stijl en functionaliteit staan centraal en de perfecte zomer volg vanzelf.

Vandaag de dag kan je de SUNNYLiFE zwembanden, duikbrillen, luchtmatrassen en uniek waterspeelgoed te vinden op stranden, in zwembaden en op zonovergoten vakantiebestemmingen over de hele wereld. sunnylifeSpring in je eigen zwembad!Je hebt geen groot zwembad in je achtertuin nodig om je te verfrissen of lekker in het water te spelen. Bij SUNNYLiFE shop je ook de mooiste collectie opblaasbare zwembaden voor kinderen - maar zeg geen plonsbadje tegen deze wondermooie kiddiepools.

Kies je voor Monty the monster of spring je als een zeemeermin in je eigen opblaasbaar Mermaid zwembadje. onmisbaar voor een staycation in je eigen tuin, ook een prima match met stadstuinen, je terras, het park of zelfs het strand: kies je favoriete kiddie-pool, vul hem met water en spetteren maar. Je kan ook kiezen voor het kinderbadje met schaduwzijde voor extra bescherming tegen de zon.sunnylife kiddie pool zwembad kinderenBen je geboren voor een leven onder de zon of vertrek je op vakantie? Deze collectie is een perfect match met warme zomermiddagen in je tuin maar past ook perfect in je koffer om mee te nemen op vakantie. Zelf de verpakking kan ons bekoren. Dankzij dit kleurrijk lifestyle merk heb je keuze uit een ruim assortiment buitenspeelgoed en zwemaccessoires om de zomervakantie enkel nog leuker te maken.sunnylifeTrendzetters opgelet, bekijk ook zeker de collab met Smiley® en het opblaasbaar surfboard in adembenemend regenboog kleuren! Wij hebben onze keuze gemaakt. Nu rest ons enkel nog de vraag: welk SUNNYLiFE items is jouw favoriet?

Beat the heatwave met SUNNYLiFE >