Beestige back-to-school met Petit Monkey

20.07.2018

Is je zoon of dochter ontembaar geworden deze vakantie? Misschien kan je hem of haar wel temmen met deze fantasierijke tassencollectie van Petit Monkey (voorheen PSIkhouvanjou). Dit plezant merk uit Nederland presenteert ons fijne rugzakjes en ruime pennenzakken/toilettassen in 4 verschillende tinten en vol beestige prints!

back to school 2018 petit monkey tijgers wolven

Ze sluipen, ze springen, ze zijn statig en wild. Allereerst zijn er de stoere tijgers! Je hebt witte en gouden tijgers en ze houden stuk voor stuk - net als jouw kapoen - van spannende avonturen en fijne schooldagen! Dan heb je de luipaardgekko's, zij vertoeven het liefst op luide speelplaatsen en zijn moeiteloos in staat de drukke en plezante schooldagen en de fijne weekends te overleven. Last but not least zijn er de wolven. Zij komen niet alleen en sluipen ongemerkt je hart binnen.

Elke dierenprint is uniek en van de hand van de getalenteerde illustratrice Rebbeca Jones. De wilde dieren staan garant voor een stoere en stevige rugzak die tegen een stootje kan en bovendien helemaal duurzaam is dankzij het recycleerde rPET materiaal, gemaakt van gerecycleerde plastieken flessen en afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.

petit monkey duurzame rugzakken pennenzakken

De Petit Monkey kinderrugzakjes komen in 2 formaten: een klein exemplaar voor hippe kleuters en een grotere rugzak voor lagere schoolkinderen. De tassen sluiten makkelijk dankzij de tweezijdige rits, hebben een extra ruim zakje aan de voorzijde, contrasterende katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit. Kortom dit is de perfect boekentas voor op school of rugzak voor op reis, inclusief 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid. 

En dan zijn er ook nog de stoere, bijpassende pennenzakken. Even beestig en vooral erg ruim zodat je niets van je schrijfgerief hoeft te missen en alles mee kan nemen. De pennenzak is voorzien van een stevige rits en handig handvat.

petit monkey tijgers, wolven, gekko's

petit monkey boekentassen rugzakken pennenzakken toilettassen

petit monkey tassencollectie rugzakjes pennenzakken

petit monkey stoere rugzakken voor kleuters en lagere schoolkinderen

petit monkey kinderrugzak nieuw schooljaar 2018-2019

petit monkey back to school tassen 2018

Voor een beestige en vooral geslaagde start van het nieuwe schooljaar zit je dus zeker goed bij Petit Monkey. Bewonder deze nieuwe tassencollectie en kies jouw favoriet dier/exemplaar. Je hoeft niet te wachten tot 1 september want kan de rugzak al meteen gebruiken op kamp, op reis of als je gaat logeren. De pennenzak doet ook prima dienst als hippe toilettas tijdens de vakantie.

Ready, set, go wild!