Bied welzijn aan uw moeder met CÎME!

29.04.2024


Voor Moederdag heeft CÎME een speciaal Gua Sha verzorgingspakket uitgebracht... een ideaal cadeau om uw moeder een complete en regeneratieve wellness-ervaring te geven. Laten we samen de voordelen ontdekken van dit nieuwe juweel van CÎME...



Het must-have cadeau voor trendy moeders


Moederdag komt eraan, en u zoekt het perfecte cadeau om de belangrijkste vrouw in uw leven te verwennen? Zoek niet verder! Het self-care face massage set van CÎME is het ultra-trendy verzorgingspakket dat het gezicht van uw moeder zal laten stralen en haar een ongeëvenaarde wellness-ervaring zal geven. Deze elegante set bevat twee topproducten: een Wild Rose Serum en een Gua Sha steen van Rozenkwarts. Samen vormen ze het perfecte duo voor een ontspannende en regeneratieve verzorgingsroutine, waarbij schoonheid en ontspanning worden gecombineerd.


cime set



Een natuurlijke gloed met het Wild Rose Serum


Het Wild Rose Serum is het belangrijkste element van deze set. Deze ultra-luxe concentratie is een echte must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een stralende teint en een glanzende huid. Gemaakt van essentiële oliën van roos, wilde roos, duindoornbessenextracten en abrikozenpitten, stimuleert dit mengsel de regeneratie van huidcellen, verbetert de huidelasticiteit, terwijl het rimpels en roodheid vermindert. De vitaminen en essentiële vetzuren in dit serum voeden de huid diepgaand, waardoor deze glad, stralend en verjongd wordt. Het is een must-have voor alle moeders, of ze nu natuurlijke verzorging zoeken of op zoek zijn naar een eenvoudige en effectieve schoonheidsroutine :-)


cime set



Ultieme ontspanning met de Gua Sha steen van rozenkwarts


Als perfecte aanvulling op het serum biedt de Gua Sha steen van rozenkwarts een ultra-ontspannende gezichtsmassage, geïnspireerd door de Chinese traditie. Rozenkwarts, symbool van eigenliefde, is ideaal voor een wellness-pauze, die zachtheid en harmonie aan de huid toevoegt. De Gua Sha verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom, vermindert wallen en donkere kringen, en verlicht de spanning van gezicht en nek. De Gua Sha massage is een moderne, holistische praktijk, ideaal voor moeders die op zoek zijn naar een ontspanningsmoment na een drukke dag.


cime set



Het ethische en verantwoorde schoonheidsduo


Naast een ultra-effectieve verzorgingsset is dit duo van CÎME ook een ethische en verantwoorde keuze. De producten zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Bovendien belooft het merk een deel van de opbrengst te schenken aan een boomplantproject in de Nepalese Himalaya, wat aansluit bij het bewustzijn van bewuste consumptie. Dit biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan een ecologische zaak, terwijl u uw moeder een kwaliteitsvolle verzorgingsset geeft, zonder parabenen, synthetische geuren of dierproeven :-)



Een vereenvoudigde en stijlvolle schoonheidsroutine


De self-care face massage set biedt een eenvoudige routine om Gua Sha te integreren in uw schoonheidsroutine:

1 | Maak uw huid schoon en toon haar met de olie en de CÎME lotion ;
2 | Breng een paar druppels van het Wild Rose Serum aan op uw gezicht en hals ;
3 | Gebruik de Gua Sha steen volgens de instructies in de doos ;
4 | Herhaal elke beweging 5 tot 10 keer, van onder naar boven, voor een diepe massage ;
5 | Geniet uiteindelijk van uw stralende huid !


Deze routine 2 tot 3 keer per week zorgt voor een stralende teint en een verjongde look, terwijl het ultra-simplified is, voor een wellness-moment dat voor elke moeder toegankelijk is.




De self-care face massage set van CÎME is een mooie uitnodiging tot welzijn en ontspanning voor alle moeders... Door een hoogwaardige producten te combineren, een ethische aanpak en een compleet ontspannende ervaring, transformeert het de schoonheidsroutine tot een rustgevend en regeneratief moment. Geef uw moeder het geschenk van welzijn, zowel van binnen als van buiten, terwijl u een waardevolle ecologische zaak steunt :-)



CÎME ♡ >

Te ontdekken