BIKE. EAT. SLEEP. REPEAT.

18.06.2019

  

Luchtblauw of koraalroze

Woehoe! De BANWOOD FIRST GO! loopfietsjes zijn er nu ook in 2 nagelnieuwe trend kleuren: SKY en CORAL. Deze hippe loopfiets heeft ons hartje al even veroverd, het is een veilige en duurzame keuze voor kinderen tussen 3 en 5 jaar. Je kan het stuur en zadel makkelijk aanpassen aan de grootte van je mini-coureur en het afneembaar rieten mandje is ideaal om een knuffel of andere schatten mee op pad te nemen. Een ideaal geschenk voor een zomer vol plezier én een echte musthave voor hippe peuters en kleuters!

  

     

Kleine tip: denk aan de veiligheid van je kind en kies voor een fietshelm. BANWOOD heeft voor elke kleur fiets een bijpassende helm of ga voor een bold statement en shop een contrasterende kleur. Safety first!

    

  

Voor de echte bikers

Ben je de periode van loopfietsen al voorbij, dan hebben wij nog iets heel erg leukst in petto! Want BANWOOD lanceerde recent hun eerste model met trappers en steunwieltjes.

De heerlijke Banwood Classic kleuterfiets is ideaal om te leren fietsen in stijl, geïnspireerd op de retro fietsjes van vroeger, gemixt met stijlvol Scandinavisch design. Met deze überhippe 16" kinderfiets is jouw mini-me zonder twijfel de coolste kleuter van de straat.

Ga voor a 'wheelie' good time deze zomer!

Ontdek hier de hele Banwood collectie !

      

Te ontdekken