De allermooiste blaasbloemen

19.03.2019

Cam Cam doet het weer! We stellen jullie dan ook met veel plezier voor aan hun nieuwste print: DANDELION, opnieuw een dromerig motief dat zorgt voor rust en stijl in elke kinderkamer.

Blaasbloemen zijn op hun mooist net voor ze hun zaadjes verliezen, die even later in het rond vliegen en zich verspreiden. De Dandelion-print van Cam Cam is een ode aan deze mooie, delicate bloem, in combinatie met art deco-elementen. Je hebt hem in gebroken wit en zacht roze. Een dromerige print, ideaal voor jouw kleintje om zalig op, onder of naast weg te dromen.

cam cam nieuwe print dandelion rose

Ode aan de blaasbloem

De nieuwe DANDELION print is een ode aan de poëtische blaasbloemen. Een simpele, sterkte bloem die tegelijk iets fragiel en tijdelijk in zich draagt. Luchtig en mysterieus, net vliegende kusjes die op je huid landen of zachte fluisterwoordjes die door de lucht zweven. Een echte sprookjesbloem - verlegen en eenvoudig op het eerste zicht maar stiekem draagt ze ook geluk in zich want als je de zaadjes van deze fluffy bloem er in een keer afblaast mag je een wens doen. Wat zou jij wensen?

De blaasbloem mag dan tijdelijk bloeien, de items waarop deze print voorkomt zullen in een mum van tijd de kinderkamer veroveren en zijn daarna niet meer weg te denken. Van babynestjes, over bedlinnen, knuffels en babyspeeltjes. Deze print maakt ze stuk voor stuk prachtig, tijdloos en échte baby-musthaves.

De compositie van de print is ook Art deco geïnspireerd, een fleurig repetitief motief, warme aardse tonen, zacht en rustig. En hij is verkrijgbaar in 2 tinten: 'NATURAL', met warme aardste tonen, crème en lichtbruin en 'ROSE', een charmante combinatie van licht en oud roze. Helemaal van deze tijd, helemaal Cam Cam.

dandelion new signature cam cam print stylish kids bedroom newborn musthavesdandelion print natural cam cam kinderkamer stijlvol

Nieuwsgierig? Je shopt de nieuwe DANDELION-collectie hier >