Wetenschap gecombineerd met stijl !

06.09.2018

Het is geen geheim dat ze bij Bobux gek zijn op kinderschoenen. Al 25 jaar maken ze er de beste schoentjes voor kindervoetjes. Wereldwijd zijn ze bekend voor de zachtleren slofjes. Maar sinds een paar jaar ontwikkelt Bobux ook kinderschoenen van maat 18 tot 33.

Centraal staat hun passie voor een gezonde voetontwikkeling. In samenwerking met gerespecteerde universiteiten en podologen doet Bobux constant research zodat ouders met een gerust hart de beste schoentjes voor hun kroost kunnen kopen. Maar wat goed is, mag ook mooi zijn! Kinderschoenen ontwerpen die stijlvol én goed zijn voor kinderen is dé missie van Bobux.

Bij Bobux gaat het simpelweg over gezonde, zeer kwalitatieve en mooie schoenen en dit seizoen weerspiegelt de nieuwe wintercollectie helemaal deze visie !

In de winter draait het allemaal om de gezelligheid. Het is een leuk seizoen om je kinderen te kleden in de leukste, hipste kleine outfits. Check hier de nieuwste modelletjes en kleurtjes. Je wordt er vast en zeker helemaal blij van.

Voor de allerkleinsten kies je Step Up-schoentjes. Bij Bobux denken ze liever in termen van ‘fases’ dan ‘leeftijden’ en Step up schoentjes passen in die filosofie. Ze zijn precies wat kinderen nodig hebben als ze zich gaan optrekken, hun eerste stapjes zetten en ‘zonder handen’ gaan wandelen. Step ups zijn geschikt voor kindjes van zo’n zeven maanden tot twee jaar en zelfs ouder, afhankelijk van hun ontwikkeling. Step ups worden op unieke leesten gemaakt – de bijzondere Bobux expertise op dit vlak garandeert een gezonde voetontwikkeling in deze cruciale fase en de schoentjes zijn tegelijkertijd nog mooi ook!

I-Walk zijn echte schoenen voor peuters en kleuters tot en met maat 26. Zo gauw een kindje zich zeker op zijn beentjes voelt, wil hij rennen en springen. Bobux I-walks zijn specifiek ontworpen voor die ontwikkelingsfase. De vorm van de voet verandert in deze fase en onze unieke leesten zijn daar op voorzien. Gezonde voetontwikkeling primeert bij elk model.

Het lijkt wel alsof kinderen, zodra ze kunnen stappen, ook willen rennen. En als ze eenmaal rennen duurt het niet lang voordat ze ook even graag springen, schoppen en klimmen. Het KID+ gamma past perfect bij al die nieuwe activiteiten. Met Bobux ben je zeker dat elke schoen met kennis over voetgezondheid is gemaakt. En dat in combinatie met designs die zowel ouders als kinderen aanspreken, een winnend team ! KID+ schoenen gaan van schoenmaat 27 tot en met 33.

Kleine tip: gebruik de Bobux tabel die je bij elke schoen op de website vindt, voor het kiezen van de juiste maat. De Bobux schoenen vallen iets ruimer dan andere merken. Met de tabel vind je snel de juiste maat.

Bewonder deze prachtige wintercollectie nu bij de kleine zebra !