Bobux rocks your Spring!

09.03.2018

bobux SS18

Oh daar is de lente: een verse start, weer buitenkomen, erop uittrekken, spelen, springen, lopen ... en daar horen een vers paar frisse schoenen bij. Met de nieuwe voorjaarscollectie van Bobux ben je er helemaal klaar voor. Het populaire schoenenmerk uit Nieuw Zeeland hoeven we eigenlijk niet meer aan je voor te stellen, hun babyslofjes zijn de favoriet van vele mama's maar wist je al dat die liefde niet hoeft op te houden als je kleintje begint te stappen of uit de babyslofjes is uit gegroeid?

bobux SS18 lente schoenen

https://www.kleinezebra.com/1208-bobux-schoenen-ss18

Ze hebben immers ook een hippe Street-collectie en kwaliteitsvolle Craft-collectie voor (bijna) stappertjes: Step-up, voor peuters en kleuters tot 5 jaar: I-walk en voor stoere kids tussen 3 en 8 jaar: KID+, een hele nieuwe collectie vol stevige en tegelijk luchtige schoenen uit kwaliteitsleer, met slijtvaste tip en flexibele zool. Achter deze schoentjes zit jarenlang onderzoek naar de voetontwikkeling van kleine en iets grotere voetjes. De materialen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en de voetjes van je kindje worden perfect ondersteund terwijl het spelen en ontdekken kan beginnen.

Van sandaaltjes die passen rond elke vorm voet: breed, smal of lang en tegelijk erg luchtig zijn tot hippe schoentjes met ademend bedrukt canvas, deze collectie heeft het allemaal voor coole kids en hun fashionista ouders.

bobux zomerschoenen

bobux driftwood sandalen zomer lente 2018

bobux step up sandalen

Ga even de lente opsnuiven: de Bobux voorjaarscollectie voor de lente en zomer van 2018 staat online, kies snel je favoriet en zo gaat jouw grote schat alvast helemaal stijlvol het mooie weer tegemoet!