Bobux, voor gezonde voetjes zonder gedoe!

12.11.2017

Het schoenenmerk Bobux houdt, net zoals de kindjes die elke dag hun schoentjes dragen, enorm veel van creativiteit. Al 25 jaar kunnen ouders rekenen op de zacht leren schoentjes voor gelukkige kindervoetjes. Bij Bobux hechten ze veel belang aan een gezonde ontwikkeling en volgen ze ook echt de ontwikkeling van de kleine voetjes... op de voet ;-) Ze doen constant onderzoek om het design proces te verbeteren maar verliezen nooit, naast het functionele, het esthetische uit het oog.

Want wat goed is moet ook mooi zijn!

i walk bobux 2017

Door hun research en nauwe samenwerking met ouders heeft Bobux de kindervoet in verschillende categorieën onderverdeeld die gebaseerd zijn op de verschillende fases die elk kind doormaakt. Er was al de Step u, voor de kleinste voetjes van 9 maand tot 1 jaar, met flexibele zool en ideaal voor beginnende stappertjes. Dan heb je de I-walk voor iets zelfverzekerende stappertjes, die voluit willen rennen en springen, volledig gemaakt in leer en lichte stoffen, met geweldige details en mooie afwerking. De voet verandert snel in deze fase en het ontwerp van de schoen is daar volledig op voorzien. Bobux mag zich echt wel gezonde-voeten-specialist noemen dus het is niet verwonderlijk dat hun I-walk schoenen over heel de wereld zo gegeerd zijn bij trendy mama’s en papa’s.

En nu komt er deze winter de Kid+ categorie bij. Een nieuwe schoenenlijn, speciaal ontworpen voor onstuimige kindervoeten van 3 tot 8 jaar die volop de wereld willen ontdekken. Er zit voor elk wat wils in deze lijn van stoere hoge sneakers tot blinkende botjes. Ze hebben allemaal een dikke zool voor stabiliteit maar zijn toch nog steeds erg flexibel om zoveel mogelijk de natuurlijke vorm van de voet te volgen en de beste ondersteuning te bieden aan actieve kinderen.

Het zijn dus niet enkel sloefjes voor kleine baby's maar gaan een hele kindertijd mee: van unieke designs met coole kleuren tot fonkelende botjes voor hippe meisjes. Bobux heeft gewoon alles in huis voor een ongeremde voetontwikkeling en je bent altijd zeker dat elke schoen met kennis van zaken is gemaakt en de nodige steun geeft om de wereld helemaal te ontdekken.

Bekijk onze volledige Bobux-collectie met winterschoenen en kies jouw favoriet voor de komende winter.

bobux step u collectie AW 2017

bobux kid+ winter 2017