Bonjour of Aloha? Room Seven groet je!

03.04.2014

Happy yellow, fel roze, subtiel aqua en fris groen. Het zijn maar een paar tinten die samen zorgen voor een ontzettend zomers gevoel! In de nieuwe 2014 zomercollectie van het Nederlandse Room Seven staan frisse, vrolijke kleuren centraal. Fijne borduursels en applicaties op kussens, pyjama’s en quilts: de zomercollectie van Room Seven heeft het allemaal!

Het Nederlandse merk heeft zich voor de zomer laten inspireren door de leefomgeving van meisjes over de hele wereld. Een wondermooi 'Global Family' thema is het resultaat. Bij het ene kussen wandel je over een Franse boulevard langs de Eiffeltoren, terwijl je bij het andere naast het Aloha-meisje tussen Hawaiiaanse bloemetjes staat.

Voor de jongens kiest Room Seven een stoer en avontuurlijk thema. Wereldkaartprints staan centraal met de nodige badges en stoere kreten. Daarnaast is gebruik gemaakt van frisse, maar stoere ruiten. Blauw, wit, rood en zandkleur ontbreken niet bij de jongens.

En last but not least: Room Seven denkt ook aan kersverse mama’s die met hun oogappel op stap gaan. Zo zijn mama's niet alleen super trots op hun kleine spruit, maar pronken ze ook met een nieuwe Room Seven luiertas. Naast handig zijn de luiertassen ook lekker trendy en kwalitatief! Alle Room Seven producten zijn gemaakt van 100%  katoen, zo pakt het merk opnieuw uit met de beste kwaliteit.Ontdek hier  de Room Seven 'Bag' collectie S/S 2014 en vertrek op avontuur naar de R7 Home collectie S/S 2014![oqeygallery id=142]