Cadeau-ideeën voor kids van 1 tot 2 jaar!

22.11.2023


Hallo de tweejarige crisis, een uitdagende maar ongelooflijk schattige periode! Dit is het moment waarop je kleintje zijn persoonlijkheid begint te tonen, vaak met een duidelijk "NEE!". Deze magische tijd is ook de perfecte gelegenheid om geschenken te geven die hun verbeelding stimuleren en hun ontdekkingsdrang beantwoorden. Ontdek onze 10 superleuke ideeën om deze momenten onvergetelijk te maken!



1 | Een theeservies voor kleine vriendjes


Niets schattiger dan een theeservies om denkbeeldige theekransjes te organiseren! Kies tussen de siliconen set met kattenthema van Liewood, ultrazacht en roze, of die in kleurrijk hout van Petit Monkey, perfect om de verbeelding te stimuleren. Stel je de kleine gesprekjes en levensscènes voor die je kind zal verzinnen met zijn poppen en knuffels. Dit cadeau is niet alleen schattig, maar moedigt ook rollenspel en socialiserende ontwikkeling aan.


kindertheeservies



2 | Een enorme knuffel voor gigantische knuffels


De Gantosaurus knuffel van Maileg, onze favoriet, is meer dan een simpele knuffel. Het is een speel- en knuffelvriend, ideaal om troost en avontuur in het leven van je kleintje te brengen. Zijn indrukwekkende grootte maakt hem een perfecte vriend voor ontspannen momenten en verhaaltjes voor het slapengaan. Bovendien maakt zijn unieke ontwerp het een charmante decoratie voor de kinderkamer.


maileg knuffel



3 | Een stijlvolle badjas voor na het bad


Na het bad is er niets beter dan een zachte en comfortabele badjas. De modellen van Liewood, Cloby, of Trixie zijn niet alleen praktisch, maar ook ultra-stijlvol! Met hun leuke patronen en knusse texturen maken deze badjassen het uit bad gaan aangenamer en modieus. Het is ook een geweldige manier om peuters het belang van hygiëneroutines bij te brengen.


kinderbadjas



4 | Aan de slag met knutselworkshops!


Laat de creativiteit van je kind los met pastels van Konges Slojd, markers of klei van hetzelfde merk, om nog maar te zwijgen van de verfsets van Vilac en de grote kleurposters van Meri Meri. Deze artistieke activiteiten zijn niet alleen leuk, ze helpen ook bij het ontwikkelen van hand-oog coördinatie en verfijnde motoriek. Bovendien bieden ze een perfecte gelegenheid voor gezinsmomenten.



5 | Een stapelbare raket van Plan Toys


Voor de kleine ontdekkers stimuleert deze stapelbare raket zowel de fijne motoriek als de verbeelding. Een educatief en leuk cadeau! Elk onderdeel is ontworpen om gemakkelijk te worden gehanteerd door kleine handjes, wat het speelervaring zowel veilig als verrijkend maakt. Bovendien is dit houten speelgoed een ecologische en duurzame keuze.


stapelbare raket



6 | Een betoverende sneeuwbol van Moulin Roty


Een decoratief en magisch object dat uw kind zal fascineren. De sneeuwbollen van Moulin Roty zijn ware kunstwerken die zowel jong als oud zullen betoveren. Ze kunnen dienen als een zachte nachtlamp om uw kind 's nachts gerust te stellen of gewoon als een magische decoratie voor de kamer. Het is een cadeau dat door de jaren heen zijn charme en interesse behoudt.


sneeuwbol



7 | Een prachtige kinderpoef van Nobodinoz


Een poef is niet alleen een zitplaats, maar ook een superleuk decoratie-element voor de kinderkamer. Nobodinoz heeft designs die zeker in de smaak zullen vallen! Ze zijn comfortabel voor het lezen, spelen, of gewoon om te ontspannen na een drukke dag. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze poefs zowel duurzaam als stijlvol.


kinderpoef



8 | Een speelmat en opbergzak 2-in-1 van Play & Go


Ingenieus en praktisch, deze speelmat verandert in een opbergzak, waardoor opruimen leuk en gemakkelijk wordt. Het speelse ontwerp moedigt kinderen aan om hun speelgoed op te ruimen, wat helpt bij het ontwikkelen van vroege opruimgewoonten. Bovendien is het gemakkelijk mee te nemen, wat het perfect maakt voor uitstapjes of reizen.


speelmat en opbergzak



9 | Een super speelmat voor kleine acrobaten!


Of het nu van Nobodinoz of van Cam Cam Copenhagen is, deze matten nodigen uit tot motorische ontdekking in een zachte en veilige omgeving. Hun gewatteerde oppervlak is ideaal voor de eerste acrobatiek en speelmomenten op de grond. Bovendien past hun stijlvolle ontwerp perfect bij elk type kinderkamerdecoratie.


speelmat kind



10 | Een houten reliëfpuzzel


De puzzels van Ferm Living over savanne dieren of die van HABA over het boerderijthema zijn perfect voor het ontwikkelen van vormherkenning en fijne motoriek. Elk stuk is ontworpen om gemakkelijk te hanteren, waardoor deze puzzels ideaal zijn voor jonge kinderen. Bovendien zijn ze een uitstekend hulpmiddel om kinderen te introduceren aan verschillende dieren en hun habitats.


reliëfpuzzel kind



Elk cadeau op deze lijst is bedacht om vreugde, plezier en leren in het leven van je kleine schat te brengen. Een perfecte manier om elke dag een nieuw en spannend avontuur te maken, zowel voor kinderen als voor ouders. Bezoek De Kleine Zebra voor nog meer cadeau-ideeën!



GIFT SHOP VOOR KIDS VAN 1 TOT 2 JAAR >