Cadeau-ideeën voor tieners!

14.11.2023


Heb je een pre-tiener om te verwennen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! Bij De Kleine Zebra hebben we een lijst samengesteld met 10 supercoole cadeau-ideeën voor tieners & pre-tieners. Of je adolescent nu helemaal in de mode is, een designliefhebber is of van cocoonen houdt, we hebben alles wat je nodig hebt om zijn of haar ogen te laten stralen. Laten we je deze must-haves voorstellen die van jou de cadeauheld van het jaar zullen maken!



1 | Een design & tijdloze drinkfles


Tieners zijn altijd in beweging, dus waarom geef je ze geen stijlvolle drinkfles om hen de hele dag te begeleiden? De Yan drinkfles van Liewood, de Pullo drinkfles van OYOY, of een van de isothermische flessen van Design Letters zijn zowel praktisch als trendy. Je tiener kan gehydrateerd blijven en er prachtig uitzien, of het nu op school is of tijdens een wandeling.


drinkfles voor tieners van oyoy



2 | Een rugzak uit de Wherever I Go-collectie van Grech & Co


Je tiener verdient een rugzak die bij zijn of haar stijl past, en de Wherever I Go-collectie van Grech & Co is het perfecte antwoord. Met een laptopvak is deze rugzak niet alleen super trendy, maar ook super praktisch. Vergeet niet om ook naar de bijpassende etui en heuptas te kijken voor een complete set die indruk zal maken.


rugzak van grech and co



3 | Een stijlvolle opbergtas van Gabrielle Paris


Om je tiener te helpen zijn of haar spullen georganiseerd te houden, geef je hem of haar een opbergtas van Gabrielle Paris. Deze is perfect om allerlei kleine alledaagse items in op te bergen, van lippenbalsems tot maandverband. Met deze stijlvolle tas is je tiener altijd klaar voor dagelijkse avonturen.


stoffen opbergtas van gabrielle paris



4 | Een prachtige rotan spiegel of een unieke & geometrische muurdecoratie


De kamer van je pre-tiener verdient een extra stijlvolle touch. Kies voor een prachtige rotan spiegel van merken als Childhome, Ferm Living, Bloomingville of Kidsdepot om een vleugje elegantie toe te voegen. Voor kleine kunstenaars zal een unieke en gepersonaliseerde muurdecoratie van Min Min Copenhagen je tiener de vrijheid geven om zijn of haar eigen geometrische compositie te creëren.


rotan spiegel voor de kamer



5 | Een geweldige muts van Hello Hossy: ook voor coole TIENERS!


Voor dagen waarop stijl voorop staat, geef je je tiener een ultra coole muts van het merk Hello Hossy. Perfect om het hoofd warm te houden en tegelijkertijd helemaal trendy te blijven, zal deze muts elke outfit een mega stijlvolle touch geven.


mutsen voor tieners van hello hossy



6 | Een trendy dekbedovertrek: het allerbeste...


Transformeer de kamer van je tiener in een echt droomparadijs met een trendy dekbedovertrek. De kussenslopen van SNURK zijn te origineel en zullen de kamer een vleugje mini chic geven waar je tiener dol op zal zijn.


dekbedovertrek snurk



7 | Een mooie horloge van het Belgische merk Komono


Laat je tiener nooit meer te laat komen met een prachtig horloge van het Belgische merk Komono. Met trendy ontwerpen en diverse kleuren zijn deze horloges een must-have voor punctualiteit en stijl.



8 | Natuurlijke verzorgingsproducten van Vita Verde in een mooie toilettas


Geef je pre-tiener natuurlijke verzorgingsproducten van Vita Verde om zijn of haar huid zacht te verzorgen. Kies uit een selectie essentiële items zoals herbruikbare reinigingsdoekjes, korenbloemwater, milde zeep, een zuiverend groene kleimasker of zelfs een Konjac-spons. Berg ze op in een van onze mooie toilettassen van merken zoals Sticky Lemon, Studio Noos of Gabrielle Paris voor een complete en stijlvolle verzorgingservaring.


verzorgings- en cosmetische producten van vita verde



9 | Een wollen tapijt van Lorena Canals


Voor eindeloze zachtheid onder de voeten en een elegante touch in de kamer, geef je je tiener een wollen tapijt van Lorena Canals. Het is de perfecte manier om zijn of haar kamer om te toveren tot een comfortabele en trendy ruimte.


wollen tapijt Lorena Canals



10 | Een heuptas ON THE GO van Childhome


Alle tieners zijn dol op heuptassen, en onze ON THE GO heuptas van Childhome is geen uitzondering. Stop er enkele haarclips van Grech & Co, een Gabrielle Paris haarband of zelfs een lippenbalsem of handcrème van CÎME in voor een super handige en trendy accessoire.


heuptas van childhome



De Kleine Zebra heeft alles wat je nodig hebt om je tiener blij te maken met schattige, coole en onmisbare cadeaus. Zoek niet verder voor het perfecte cadeau dat de ogen van je favoriete tiener zal laten stralen!



ONZE CADEAUS VOOR TIENERS >