Collectie uitgelicht: Mar i Mar by Mundo Melocotón

31.01.2018

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt uit soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte. Zo hoog dat baby's en peuters - maar ook hun ouders - er instant blij van worden. Deze nieuwe collectie kreeg de naam Mar i Mar en is volledig geïnspireerd op fonkelende zonnestralen die breken op de donkere diepe oceaan.

mar i mar collection mundo melocoton 2018mar i mar collectie 2018 mundo melocoton

Met deze spiksplinter nieuwe collectie slaagt het populaire Belgische merk een nieuwe weg in. De collectie is beschikbaar in 2 diepe kleuren: indigo/donker blauw en teal/diep groen. Het geheel is afgewerkt met subtiele koperen en gouden dots. Het rijk kleurenpalet en zachte organische stof brengt deze nieuwste collectie van Mundo Melocotón moeiteloos extra stijl en zachtheid aan de kinderkamer, maar ook aan je woonkamer want alles past perfect in je eigen volwassen interieur zonder uit de toon te vallen, integendeel zelfs het zorgt voor een unieke look en stijlvolle toets.

Je kan verschillende stukken uit de collectie makkelijk met elkaar combineren, er zitten items bij die je geboortelijst helemaal af maken zoals de gewatteerde slaapzak of de wondermooie hoes voor het borstvoedingskussen en de relax. Maar met de dekbedovertrekken, dekentjes en tetra doeken is deze collectie er ook voor iets grotere kinderen.

mundo melocoton mar i mar teal

Klaar om je te verdiepen in zacht katoen en prachtige diepe kleuren? Ontdek de wondermooie Mar i Mar-collectie hier.