Connect, share, remember

09.10.2017

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen.

"10 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat er wereldwijd zoveel mensen hun eigen verhalen zouden gaan maken met behulp van mijn boeken. De vele verhalen die ik door de jaren heen gehoord heb, hebben me ontroerd, laten lachen en stil doen staan. Waar ze ook voor gezorgd hebben, is dat het mijn persoonlijke missie is geworden om mensen te helpen bij het maken van écht contact in de drukke wereld waarin we leven."

Herinneringen
Elma is ervan overtuigd dat je de mooiste herinneringen samen maakt. Samen met de mensen die er uiteindelijk écht toe doen, zoals je gezin, vrienden en familie. Daarom maakt Elma en haar team boeken en spellen die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen.

Ontdek bij de kleine zebra de invulboeken zoals het dagboek voor jezelf, je zoon of dochter en de spellen 'vraag maar', speciale edities voor 'vader & kind' en 'moeder & kind'. Keitof om samen te spelen en een tof gesprek te voeren met je kind(eren).

Shop nu !